Februar, 2020

lør22feb(feb 22)10:00søn23(feb 23)15:00Excel og budsjettering for nybegynnere i Tromsø10:00 - 15:00 (23)

more

Detaljer

Skuespiller- og danseralliansen arrangerer sammen med Forum For Nordnorske Danseskunstnere, introduksjonskurs til Excel, budsjettering og litt alternative metoder å finansiere et kunstprosjekt – for nybegynnere. 

Dag 1: Kurset er en a-b-c-innføring i EXCEL, der du skal bli venn med EXCEL og lage et budsjett. Vi diskuterer prosjektformatet, budsjett som redskap og hvordan oversette en kunstnerisk ide til hensiktsmessige tall. Målsetning for kurset er at du får en bedre budsjett – og økonomiforståelse for prosjekter som kan brukes i søknader og i dine fremtidige prosjekter.

Dag 2: Kurset bygger på kurset «Excel og budsjettering for nybegynnere» og tar for seg både utarbeidelsen av en finansieringsplan og budsjettstyringen under en prosjektperiode. Hvordan kan man bygge en robust og vakker finansieringsplan bestående av mange inntektskilder? Vi snakker sponsorer, samarbeidspartnere, egeninnsats, billetter, crowdfunding og residenser som en del av prosjektets gjennomføringskraft. Hvordan du holder kontroll og fører regnskap i prosjektperioden. Hvilke risikoer har en scenekunstproduksjon og hvordan behandler du disse?

Påpmelding Løpende påmelding

Kursholder Rudi Skotheim Jensen er ansatt ved Skuespiller- og danseralliansen som fagkonsulent. Jensen er utdannet innen regi ved ESAC i Brussel, skuespiller ved Akademi for Scenekunst samt har en BA fra handelshøyskolen BI som markedsøkonom. Jensen sitter i ulike tilskuddskomitéer og har jobbet internasjonalt i en rekke scenekunstproduksjoner. Selv sier han at like godt som han liker kunst, liker han tall – spesielt de som blir til kunst.

Deltakerkriterier. Kurset passer for alle som ønsker en introduksjon til Excel og prosjektformatet. Kursdeltakere må ha med seg egen datamaskin med regnskapsprogrammet EXCEL.

Kurslengde: 5 timer 10.00 – 15.00, hver dag.

Påmelding her: https://skuda.no/kurskatalog/frontcoursereg?crs_id=128&fbclid=IwAR3cgtCjigjLRI-8_12J7qMFzisQ2mNAn8TLo91PWU7-GSNTXWDKQ2bIMgI

Tid

22 (Lørdag) 10:00 - 23 (Søndag) 15:00

Organizer

Skuespiller- og danseralliansen

Leave a Comment

X