Kontakt FNND

Bruk gjerne kontaktskjemaet nedfor hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger.

Adresse:
Forum for nordnorske Dansekunstnere
Postboks 34
9251 Tromsø, Norge

Følg oss gjerne på Facebook!

fb_ikon

Styret

FNND har et styre på 3 personer, hvert styremedlem sitter i 2 år, og velges inn på årsmøtet. Som styremedlem i FNND representerer du alle dansekunstnere i Nordland, Troms og Finnmark, og det er ønskelig at alle tre fylker er representert i styret, inkludert varaer.

FNND har et tett samarbeid med Dansearena nord i Hammerfest. Dansearena nord er et kompetansesenter for dans i Nord-Norge. Les mer om Dansearena nord her.

 • Åshild Thinn
  Åshild Thinn Styreleder, Tromsø
  aashild@fnnd.no   Åshild er utdannet faglærer i dans fra Høgskolen i Bodø, og har i tillegg etterutdanning fra dansevitenskap ved NTNU. Hun har bodd i Tromsø siden 2012 og jobber som dansepedagog ved Kongsbakken videregående skole.
 • Mathilde Caeyers
  Mathilde Caeyers Nestleder, Tromsø
 • Maria Landmark
  Maria Landmark PRODA ansvarlig, Alta

  maria@fnnd.no

  Maria er utdannet dansepedagog ved Universitetet i Stavanger og har etterutdanning innen drama og entreprenørskap fra UiT og NMH. Hun bor og jobber i Alta som dansepedagog ved Alta videregående skole og som frilans dansekunstner.

 • Marthe Kristiansen
  Marthe Kristiansen Vararepresentant, Alta
 • Karianne Andreassen
  Karianne Andreassen Vararepresentant, Tromsø/Oslo

  Karianne har en BA i Theatre Dance fra London Studio Centre og har siden 2015 jobbet som utøvende dansekunstner i England, Skottland og Norge. I 2018 flyttet hun tilbake til Norge og jobber for tiden som danser ved Hålogaland Teater samtidig som hun tar et årsstudium i Kulturledelse ved OsloMet.

 • Ellinor Staurbakk
  Ellinor Staurbakk Vararepresentant, Steigen/London

 

X