Kontakt FNND

Bruk gjerne kontaktskjemaet nedfor hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger.

Adresse:
Forum for nordnorske Dansekunstnere
Postboks 34
9251 Tromsø, Norge

Følg oss gjerne på Facebook!

fb_ikon

Styret

FNND har et styre på 3 personer, hvert styremedlem sitter i 2 år, og velges inn på årsmøtet. Som styremedlem i FNND representerer du alle dansekunstnere i Nordland, Troms og Finnmark, og vi synes det er fint at det finnes én styrerepresentant for hvert fylke.

FNND har et tett samarbeid med Dansearena nord i Hammerfest. Dansearena nord er et kompetansesenter for dans i Nord-Norge. Les mer om Dansearena nord her.

 • Åshild Thinn
  Åshild Thinn Styreleder, Tromsø

  aashild@fnnd.no

  Åshild er utdannet faglærer i dans fra Høgskolen i Bodø, og har i tillegg etterutdanning fra dansevitenskap ved NTNU. Hun har bodd i Tromsø siden 2012 og jobber som dansepedagog ved Tromsø Kulturskole og Kongsbakken videregående skole.

 • Hanna Fause
  Hanna Fause Nestleder, Tromsø

  hanna@fnnd.no

  Hanna er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen i Oslo med jazz som hovedfag. Hun jobber som dansepedagog hos Tromsø Kulturskole, og som frilans dansekunstner og koreograf.

 • Maria Landmark
  Maria Landmark PRODA ansvarlig, Alta

  maria@fnnd.no

  Maria er utdannet dansepedagog ved Universitetet i Stavanger og har etterutdanning innen drama og entreprenørskap fra UiT og NMH. Hun bor og jobber i Alta som dansepedagog ved Alta videregående skole og som frilans dansekunstner.

 • Åsne Storli
  Åsne Storli Vararepresentant, Tromsø

  Åsne er utdannet ved Norges Dansehøyskole og arbeider utøvende i det frie feltet. Hun har medvirket som medskapende utøver og deltatt i omfattende turnévirksomhet nasjonalt og internasjonalt. Ved siden av sitt utøvende virke arbeider hun i festivalstaben for Vårscenefest Tromsø Scenekunstfestival, og sitter i 2017–2019 i kunstnernettverket RadArts programråd for samme festival.

 • Iselin Borgan
  Iselin Borgan Vararepresentant, Bodø/Oslo

  Iselin er utdannet ved Skolen for Samtidsdans og Kunsthøgskolen i Oslo med BA i moderne og samtidsdans og PPU dans. Hun har også tilleggsutdanning i entreprenørskap og prosjektledelse. Iselin jobber som skapende og utøvende dansekunstner i egne og andres prosjekter. Hun har base i Oslo, men har nær tilknytning til Nord-Norge bl.a. gjennom organisasjonen BAREDANS. i samarbeid med Kari Skotnes Vikjord, med festivalene BAREDANS.festivalen og Bodø Biennale, samt Prosjekt Ung.

 • Ingeborg Tåga Grytås
  Ingeborg Tåga Grytås Vararepresentant, Tromsø

  Ingeborg er utdannet danser og dansepedagog ved Kunsthøyskolen i Oslo (KhiO). Jobber til daglig som danselærer ved Kulturskolen, Tromsø kommune.

X