Kontakt FNND

Bruk gjerne kontaktskjemaet nedfor hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger.

Adresse:
Forum for nordnorske Dansekunstnere
Postboks 34
9251 Tromsø, Norge

Følg oss gjerne på Facebook! og Instagram: fnnddans

fb_ikon

Styret

FNND har et styre på 3 personer, hvert styremedlem sitter i 2 år, og velges inn på årsmøtet. Som styremedlem i FNND representerer du alle dansekunstnere i Nordland, Troms og Finnmark, og det er ønskelig at alle tre fylker er representert i styret, inkludert varaer.

FNND har et tett samarbeid med Dansearena nord i Hammerfest. Dansearena nord er et kompetansesenter for dans i Nord-Norge. Les mer om Dansearena nord her.

 • Åshild Thinn
  Åshild Thinn Styreleder, Tromsø
  aashild@fnnd.no   Åshild er utdannet faglærer i dans fra Høgskolen i Bodø, og har i tillegg etterutdanning fra dansevitenskap ved NTNU. Hun har bodd i Tromsø siden 2012 og jobber som dansepedagog ved Kongsbakken videregående skole.
 • Mathilde Caeyers
  Mathilde Caeyers Nestleder, Tromsø

  mathilde@fnnd.no

  Mathilde Caeyers er utdannet ved LIPA, The Liverpool Institute for Performing Arts. Etter endt utdanning vendte hun tilbake til Tromsø og etablerte dansekompaniet Intakt. Mathilde var koreograf for Kompaniets første produksjon som hadde premiere i Tromsø 31. august 2019.

 • Maria Landmark
  Maria Landmark PRODA ansvarlig, Alta

  maria@fnnd.no

  Maria er utdannet dansepedagog ved Universitetet i Stavanger og har etterutdanning innen drama og entreprenørskap fra UiT og NMH. Hun bor og jobber i Alta som dansepedagog ved Alta videregående skole og som frilans dansekunstner.

 • Marthe Kristiansen
  Marthe Kristiansen Vararepresentant, Alta
 • Karianne Andreassen
  Karianne Andreassen Vararepresentant, Tromsø/Oslo

  Karianne har en BA i Theatre Dance fra London Studio Centre og har siden 2015 jobbet som utøvende dansekunstner i England, Skottland og Norge. I 2018 flyttet hun tilbake til Norge og jobber for tiden som danser ved Hålogaland Teater samtidig som hun tar et årsstudium i Kulturledelse ved OsloMet.

 • Ellinor Staurbakk
  Ellinor Staurbakk Vararepresentant, Steigen/London

 

X