Online livestreamet yogaklasse med Lise Damsgård

Hei alle sammen,

Her kommer en liten gladnyhet midt opp i denne krisen. Vårt medlem, Lise Damsgård, har tilbudt seg å holde en online yogaklasse for oss på 30 minutter. Vi blir å streame klassen live på FNNDs Facebook side. Tidspunkt blir torsdag 16. april fra 10:00 – 10:30.


Lise Damsgård er profesjonell nordnorsk dansekunstner med base i Oslo og har bachelorgrad i dans fra London Studio Centre. Hun turnerer med forestillingen Ritsj av KATMA/Katrine Strøm, og er danser i det nyetablerte samtidsdanskompaniet Intakt. Etter endt utdanning har hun jobbet frilans som danser, danselærer og er ansatt i Fresh Fitness som treningsinstruktør.

Lise ønsker å undervise en rolig Vinyasa-flow yogaklasse. Vinyasa betyr å synkronisere pust-og bevegelse hvor vi får en dynamisk flyt i overgangen mellom posisjonene. Vi bruker hele kroppen for å utforske og utvikle vår egen styrke, fleksibilitet, utholdenhet og tilstedeværelse.

Velkommen til et digitalt pusterom i denne underlige hverdagen, hvor vi dedikerer praksisen til å finne aksept, ro og indre styrke både mentalt og fysisk.

Klassen er nå tilgjengelig på vår Facebookside

X