top of page
  • Mathilde Caeyers

Dansefestival Barents 2020

Oppdatert: 23. mar. 2021

Festivalen valgte å gjennomføre til tross for pandemien og mange av våre medlemmer hadde forestillinger under årets festival.

Foto av Mari Bø under forestillingen Lyden av Stillhet, tatt av Jamie Michael Bivard

Forumet fikk inn et overraskende stort antall søknader om reisestøtte, og med smittevern i bakhodet samlet vi mange av våre medlemmer i vindfulle Hammerfest under festivalen. I år fokuserte festivalen på det nære og lokale, samt styrken i samholdet innad i Barentsregionen.


Mange av våre medlemmer viste sine forestillinger: Mathilde Caeyers med LuxTempus, Haugen Søstrene med Finding the balance, changing the world, Mari Bø med Lyden av Stillhet, Karianne Andreassen med OPP/HAV , Gerd Kaisa Vorren med Motstand, Maya Mi Samuelsen med Out of Urgency og Thomas Voll med When Boys Cry. Ellers så vi også tre av våre medlemmer, Karianne Andreassen, Gerd Kaisa Vorren og Mathilde Caeyers, i forestillingen Utsikt av KATMA/Katrine Strøm.

Promofoto til forestillingen Motstand av Nadja Voorham og Gerd Kaisa Vorren.


Vi arrangerte PRODA hvor dansekunstnere Mirte Boegart og Ingrid Berge Myhre holdt to ulike kreative workshops med fokus på improvisert bevegelse og tale i samsvar med hverandre. I løpet av festivalen hadde forumet også styremøtet og medlemsmøte, hvor vi ønsket velkommen det nye styret. Alt i alt en vellykket festivalopplevelse til tross for omstendighetene. Vi gleder oss allerede til neste år!

Foto av Ingrid Berge Myhre, tatt av Tale Hendnes. Les mer om festivalen på deres nettside.

Comments


bottom of page